پایگاه خبری بيان ما 22 مهر 1399 ساعت 13:28 http://www.bayanema.ir/news/55270/توصیه-های-تغذیه-مصون-ماندن-کرونا-تقویت-سیستم-ایمنی-بدن -------------------------------------------------- عنوان : توصیه‌های تغذیه ای مصون ماندن از کرونا/ تقویت سیستم ایمنی بدن -------------------------------------------------- متن : معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب و برای مصون ماندن از ابتلا به کرونا، تاکید کرد. حامد پورآرام، گفت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تأمین کنیم، قطعاً سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد. وی افزود: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می کند. پورآرام ادامه داد: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، باعث بروز سوءتغذیه فرد می شود. وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد می شود، اظهار داشت: تغذیه مناسب قبل از ابتلاء به کووید ۱۹، حین ابتلاء و بعد از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار است. پورآرام افزود: آنچه بعد از بحران کرونا در دنیا توصیه می شود، تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین ها که شامل گوشت سفید می شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است. معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدی ترین راه های کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است. وی افزود: بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.