توصیه‌های تغذیه ای مصون ماندن از کرونا/ تقویت سیستم ایمنی بدن

22 مهر 1399 ساعت 13:28


 
توصیه‌های تغذیه ای مصون ماندن از کرونا/ تقویت سیستم ایمنی بدن
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر رعایت تغذیه مناسب و برای مصون ماندن از ابتلا به کرونا، تاکید کرد.
حامد پورآرام،  گفت: اگر ما نتوانیم نیازهای اساسی بدن را تأمین کنیم، قطعاً سیستم ایمنی ما در مقابل کووید ۱۹ ضعیف خواهد شد.
وی افزود: ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن منجر به حمله پاتوژن ها به بدن شده و در نتیجه فرد را در مقابل بیماری کووید ۱۹ ضعیف می‌کند.
پورآرام ادامه داد: پاتوژن ها علاوه بر تضعیف بدن، باعث بروز سوءتغذیه فرد می‌شود.
وی با اشاره به عوارض سوءتغذیه که منجر به کاهش اشتها و تضعیف قوای جسمانی فرد می‌شود، اظهار داشت: تغذیه مناسب قبل از ابتلاء به کووید ۱۹، حین ابتلاء و بعد از مبتلا شدن، از اهمیت بالایی برخوردار است.
پورآرام افزود: آنچه بعد از بحران کرونا در دنیا توصیه می‌شود، تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق مصرف کافی میوه و سبزیجات، غلات، حبوبات، آجیل بدون نمک، مصرف کافی پروتئین‌ها که شامل گوشت سفید می‌شود، مصرف لبنیات کم چرب و محدود نمودن و یا قطع مصرف گوشت قرمز است.
معاون آموزشی دانشکده علوم تغذیه و رژیم‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: رعایت تغذیه صحیح، خواب کافی و فعالیت بدنی، کلیدی‌ترین راه‌های کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است.
وی افزود: بیش از ۸۵ درصد جامعه ما در اغلب موارد کمبود ویتامین D دارند. بهترین راه برای تأمین ویتامین D استفاده از نور مستقیم آفتاب است.


کد مطلب: 55270

آدرس مطلب: http://www.bayanema.ir/news/55270/توصیه-های-تغذیه-مصون-ماندن-کرونا-تقویت-سیستم-ایمنی-بدن

بيان ما
  http://www.bayanema.ir