۰
تاریخ انتشار
شنبه ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ ساعت ۲۱:۲۵
کد مطلب : ۶۸۴۳۶

همه چیز درباره نعناع

همه چیز درباره نعناع
نعناع
نعناع به دلیل داشتن عطر و طعم بینظیر معروف است و در آشپزی و داروهای گیاهی استفاده می شود. خانواده نعناع شامل 24 گونه واقعی است ، اما از آنجا که گونه های ترکیبی وجود دارد شما می توانید حداقل 2000 نوع اصلی از نعناع پیدا کنید.
تاریخچه ی نعناع
تقریباً هر کتابی درباره گیاهان شامل اطلاعاتی در مورد نعناع نیز هست. باغ های صومعه ای متعلق به قرن نهم همگی نعناع و گیاهان علفی رشد دادند. قبل از سال 1700 ، تقریباً همه نویسندگان از نعناع باغ به عنوان نعناع نیزه صحبت می کردند.
پرورش نعناع
بیشتر انواع نعناع ها تقریباً در هر جایی رشد می کنند، اما اغلب در یک خاک سبک ، نسبتاً غنی و مرطوب و سایه دار یا سایه جزئی. آنها آسانترین گیاهان برای رشد هستند. این گیاهان به دلیل انتشار سریع دونده های زیرزمینی شناخته می شوند و می توان آن ها را خیلی ساده با لایه بندی ، تقسیم یا قلمه های ساقه تکثیر کرد.
بعضی از نعناع ها مانند انواع سیب و پرتقال رنگ و بوی میوه ای دارند. رایج ترین نعناع باغبانی نعناع حبوبات است. نعناع در سراسر دنیا به طور گسترده ای مورد استفاده قرار می گیرد.

نعناع در آشپزی
روغن های اساسی بسیار مناسب ، طعم ها و رایحه های متمایزی از نعناع دارند، مانند نعناع آناناس ، نعناع سیب و حتی نعناع شکلاتی. آنها تمایل دارند که به عنوان گیاهان آشپزی کمتر مورد توجه قرار گیرند. نعناع تازه یا خشک شده نعناع ، سس نعناع یا ژله نعناع در آشپزی استفاده می شود.
نعناع ، برخی از بهترین چای های گیاهی را که به صورت سرد یا گرم سرو می شوند. شاخه های برگ را به هر چای سرد اضافه کنید. نعناع تازه یک چای عالی ایجاد می کند.
نعناع یک افزودنی عالی برای دسرها است و مکمل طیف گسترده ای از دسرهای شکلاتی است. یا به عنوان طعم دهنده در ظرف گنجانده شده یا از تزیین وی استفاده شده است.
نعناع از زمان باستان به عنوان طعم دهنده استفاده می شده است. رومی ها سس های نعناع و نعناع را به انگلیس وارد کردند.

ترکیب نعناع با سایر گیاهان
این گیاه به راحتی با گیاهان دیگر ترکیب نمی شود، اگرچه با گیاهان اضافی در چند ماده پر از ماهی ترکیب می شود. این به خوبی با اردک و نارنجی یا با این دو با هم مطابقت دارد. با گوشت گوسفند ، اما به ندرت با گوشت های دیگر. با سبزیجات ، مانند سیب زمینی ، نخود فرنگی ، لوبیا ، عدس ، خیار ، گوجه فرنگی ، هویج و قارچ ، می تواند عالی باشد. این میوه با بسیاری از میوه ها به عنوان مثال سیب و انگور و توت فرنگی به سالاد های میوه ای تبدیل می شود. نوشیدنی های میوه ای و آب میوه با طعم نعناع. این چای همچنین معمولاً برای طعم دادن به چای مورد استفاده قرار می گیرد.
سایر استفاده های نعناع
از نعناع تازه یا خشک میتوانید به اشکال مختلف استفاده کنید: آن ها را به گلدان و ژله اضافه کنید. نعناع بهترین شیوه برای تزیین نوشیدنی های یخ زده است، می توان برگ های تازه آناناس نعناع ، نعناع های سیب و پرتقال را به کوکتل های میوه اضافه کرد یا روی بستنی پاشید. پخت و پز را با انواع دلخواه نعناع مانند نعناع فلفلی ، نعناع نارنجی ، نعناع سیب یا نعناع شکلاتی بپزید.
فضایل نعناع به عنوان تزیین و طعم دهنده نوشیدنی کاملاً شناخته شده است. علاوه بر این ، برای گوشت گاو، گوساله و ماهی و همچنین با گوشت بره و در هر دو سالاد میوه و سبزیجات مفید است. سبزیجات میل ترکیبی به گیاه شامل لوبیا ، هویج ، بادمجان ، نخود فرنگی ، سیب زمینی و اسفناج دارند. پخت و پز طعم نعناع را کاهش می دهد، بنابراین کمی قبل از پخت یا سرو آن را اضافه کنید. برگ های خشک شده را خرد کنید تا روغن های اساسی قبل از افزودن به ظرف آزاد شوند.
نکته:
 نعناع را می توانید هر سال دو یا سه بار قلمه بزنید و چند سانت ساقه بگذارید تا دوباره رشد کند. از برگ های برداشت شده می توان به صورت تازه استفاده کرد و یا می توان برگ ها را جدا کرده و در یک قفسه خشک یا در اجاق با حرارت کم خشک کرد. علاوه بر این می توانید دسته های کوچک را در یک مکان خشک و تاریک آویزان کرده و بعداً برگ ها را جدا کنید. همچنین برای انجماد سریع مناسب است.
 
خواص درمانی نعناع
 نعناع داروی باستانی است. استفاده از برگ های گیاهان را برای درمان گزش سگ ها، جلوگیری از سوهاضمه و درمان بیماری های دهان و لثه در آماده سازی زخم ، التیام اختلالات پوستی و تحریک اشتها توصیه کرده است. ثابت شده است که برخی از کاربردها بد است اما برخی از اطلاعات صحیح است.
نعناع با توجه به عملکرد قوی تر آن برای آرام کردن درد معده، به گیاه انتخابی برای استفاده دارویی تبدیل شد. گیاه شناسان امروزی کاربردهای زیادی از نعناع پیدا می کنند. این گیاهان یک طعم دهنده رایج است که در آدامس و دهانشویه ها استفاده می شود. روغن نعناع حاوی منتول است که دارای یک اثر ضدعفونی کننده است و باعث احساس سرما در برخی از داروهای دارویی می شود.
نعناع ها ساقه های مربع شکل و برگ های معطر مخالف دارند. بسیاری از آن ها می توانند به صورت رویشی گسترش یابند و می توانند در باغ ها تهاجمی باشند. گل های کوچک معمولاً به رنگ بنفش کم رنگ ، صورتی یا سفید هستند و به صورت دسته ای دسته بندی می شوند ، یا بصورت گردابه تشکیل می شوند و یا در سنبله انتهایی با هم شلوغ می شوند. این گلها بقیه اعضای خانواده مشخص نیستند ، دارای چهار گلبرگ به جای 5 گلبرگ متحد هستند. روغن های فرار در نقاط رزینی در برگ ها و ساقه ها موجود است.
نعناع در فرهنگ
نعناع ها چند ساله و بسیار مقاوم هستند. آن ها آفتاب را ترجیح می دهند اما سایه روشن را تحمل می کنند. نعناع توسط قلمه های ساقه یا ریشه تکثیر می شود. از آنجا که نعناع ها عادت رشد قابل ملاحظه ای دارند، در باغ تهاجمی می شوند.
پرورش نعناع
بسیار پیشنهاد می شود که نعناع ها در ظروف بالاتر از سطح زمین پرورش داده شوند. کاشت نعناع در ظروف بزرگ که در باغ فرو رفته اند موفقیت آمیز نیست و نعناع ها می توانند از ظرف دور شوند و مهاجم شوند. برای داشتن نشاط گیاهان ، پیشنهاد شد که هر 3-4 سال یکبار تقسیم شوند. به منظور حفظ عطر و طعم برگ ها ، سنبله های گل باید همانطور که ظاهر می شوند از بین بروند.

برداشت نعناع
برگها را می توان در صورت لزوم برداشت کرد اما هرچه تعداد ساقه ها بیشتر قطع شود رشد جدیدتری تولید می شود. این رشد جدید است که بیشترین برگ طعم را دارد. برگ هایی که باید خشک شوند بهتر است همانطور که گل ها شروع به ظهور می کنند، گرفته شوند. دسته های نعناع در یک لیوان آب به مدت 3-7 روز تازه نگه داشته می شوند یا می توانند در یخچال نگهداری شوند، خشک شوند و به مدت یک هفته در پلاستیک بسته بندی شوند.
برگ های نعناع که به پودینا نیز معروف است، به دلیل طراوت و شادابی یک گیاه معطر محبوب است که دارای چندین فواید سلامتی است. از زمان های بسیار قدیم مردم در انواع مختلف نعناع در سراسر جهان استفاده می کردند. انواع گیاهان نعناع بسیاری از خواص آنتی اکسیدانی و فواید سلامتی را به شما ارائه می دهند.

                              مریم گلی چیست؟

مشخصات تغذیه ای
برگ های نعناع مملو از آنتی اکسیدان و عناصر فیتونی است و حاوی ویتامین A ، ویتامین C و B کمپلکس ، فسفر، کلسیم است و دارای خواص ضد باکتریایی است.
این یکی از منابع غنی آهن، پتاسیم و منگنز است که سطح هموگلوبین را بهبود می بخشد و عملکرد مغز را تقویت می کند.
برگ های نعنا کالری کمی دارند و حاوی مقدار کمی پروتئین و چربی هستند بنابراین می توانید برگ های نعناع را به راحتی در برنامه رژیم لاغری خود اضافه کنید.
فواید برگ نعناع برای سلامتی عبارتند از:
علم ثابت کرده است که نعناع فواید زیادی برای بدن شما دارد. در اینجا بهترین روش هایی وجود دارد که می توانید از نعناع برای کمک به سلامتی بدن استفاده کنید.
در نهایت سو هاضمه را با نعناع درمان کنید
برگ نعنا به عنوان پیش غذای شگفت انگیز شناخته می شود. با تحریک آنزیم های گوارشی به ارتقا سیستم هضم کمک می کند. روغن نعنا دارای خواص ضد عفونی کننده و ضد باکتری برای رفع سو هاضمه ، عفونت های معده و غیره است و به دلیل وجود متانول در آن به عنوان یک داروی ضد اسپاسم عمل می کند.

 
 
ارسال نظر
نام شما

آدرس ايميل شما