رهبر انقلاب در سخنرانی هایی اشاره کرده اند که: بد جابی نقص است اما معیار نهایی برای قضاوت افراد نیست ؛ چه بسا دختران بد حجابی که هم انقلابی اند و هم اهل معنویت .
حجاب از ماد ها تا جمهوری اسلامی
19 مرداد 1401 ساعت 18:13
رهبر انقلاب در سخنرانی هایی اشاره کرده اند که: بد جابی نقص است اما معیار نهایی برای قضاوت افراد نیست ؛ چه بسا دختران بد حجابی که هم انقلابی اند و هم اهل معنویت .
به گزارش بیان ما ؛ در روز ها و ماه های اخیر بحث حجاب دوباره بر سر زبان ها افتاده و در فضای مجازی و جمع های مردمی نیز نقل محافل شده است. این موضوع یکی از ضروریات دین اسلام شمرده می شود ، به همین خاطر در قانون نیز به آن تصریح شده . در بخش پنجم قانون مجازات ذیل ماده 638 قانون مجازات اسلامی مصوب 1375 بیان شده است که : هر کس علنا در انظار عمومی و معابر ، تظاهر به عمل حرامی نماید ، علاوه بر کیفر عمل به حبس ده روز الی دو ماه یا 74 ضربه شلاق محکوم میگردد. این ماده تبصره ای دارد که می گوید : زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر می شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی محکوم میگردند.
تاریخچه حجاب در ایران
سوای از حرف و حدیث ها و قوانین و بر اساس یافته های پژوهشی و مستند ، حجاب در بین زنان ایرانی از زمان ماد ها (نخستین ساکنان آریایی ایران زمین) پوشش کاملی بوده است که شامل پیراهن بلند چین دار و شلوار تا پا و شنلی بلند بر روی دیگر لباس ها می شده است. پوشاندن بدن در دوران سلسله های مختلف پارس نیز امری رایج بوده است و در زمان زرتشت و قبل و بعد از آن نیز ، زنان ایرانی از حجاب کاملی برخوردار بوده اند . حتی در برخی زمان ها پوشاندن گیسوان و محجوب بودن به زنان اشراف اختصاص داشته است (کتاب حقوق زن در اسلام و اروپا) .این پوشش پس از ساسانیان و با ورود اسلام شکوه و غنای بیشتری پیدا کرد . کلاویخو در سقرنامه خود می گوید: زن های شهری معمولا پوشیده اند و چادر سفید دارند و نقابی سیاه (تاریخ پوشاک ایرانیان ص136).این حجاب و لباس در دوره رضاخان و با برنامه ریزی گسترده افراد غربی نظیر «مریت هاکس» باعث کلید خوردن پروژه کشف حجاب شد و بزرگترین توهین به تمدن و زنان ایرانی شکل گرفت (حجاب برتر به نقل از سفرنامه آدام اولئاریوس).
بد حجابی ، بی دینی یا نقص رفتار؟
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ، حجاب با رای مردمی به قانون تبدیل شد و افراد برای حضور در انظار عمومی ملزم به پوشش کامل شدند .البته این قانون هم نظیر تمامی قانون های دیگر جامعه گاهی زیر پا گذاشته می شود و گاها مورد حمله واقع می شود. اما این بی توجهی افراد به قانون حجاب لزوما بیانگر بی حیایی ، بی دینی و خدایی نکرده بی عفتی زنان پاکدامن کشورمان نیست و علل و عوامل مختلفی دارد .رهبر انقلاب در سخنرانی هایی اشاره کرده اند که: بد جابی نقص است اما معیار نهایی برای قضاوت افراد نیست ؛ چه بسا دختران بد حجابی که هم انقلابی اند و هم اهل معنویت . به هر حال در این قضیه باید به دنبال ریشه ها بود و این درد را مداوا کرد .در زمانه ما به نظر میرسد که اصلی ترین دلیل پوشش ناصحیح برخی افراد اعم از زن و مرد از سبک زندگی حاکم بر جامعه نشات می گیرد که تحت تاثیر تبلیغات و هجوم فضای مجازی به این شکل در آمده است . با احیای سبک زندگی ایرانی اسلامی میتوان در بسیاری از زمینه ها از جمله پوشش به توفیقات زیادی دست یافت
کشف حجاب مقدمه براندازی
نکته ای که در این میان حائز اهمیت است ، تفاوت برخی بد حجابی ها و کشف حجاب ها با برخی دیگر است. در سال های اخیر پروژه ای سیاسی امنیتی با نام کشف حجاب کلید خورده که هدف از آن تقابل مردم با نظام و حاکمیت و همچنین تقابل مردم با مردم است . در این پروژه افراد مواجب بگیر و اکثرا فریب خورده طعمه رسانه ها و افراد غربی میشوند و این رسانه ها با ضریب دادن به درگیری ها عده زیادی از مردم را مقابل نظام نشان میدهند و یا اختلاف بین اقشار مختلف جامعه را به تصویر می کشند. هدف نهایی این افراد همانطور که از صوت های جلساتشان استخراج شده مقدمه چینی برای براندازی است. این اتفاق می طلبد که جدای از برخورد فرهنگی و اعتقادی که باید با مسئله حجاب کرد ، در عصر حاضر باید از نظر امنیتی نیز به موضوع ورود کرده و افراد نفوذی یا فریب خورده را که در این پروژه همکاری میکنند شناسایی و تحت پیگرد قرار داد.
کد مطلب: 109138