تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۰۳
جالب است ۰
نیروهای نظامی واگنر روسیه اعلام کردند که شهر پاراسکوویوکا در شمال شهر باخموت را به طور کامل پاکسازی کرده و این شهر در حال حاضر تحت سیطره نیروهای روسی قرار دارد.
به گزارش بیان ما؛  نیروهای نظامی واگنر روسیه اعلام کردند که شهر پاراسکوویوکا در شمال شهر باخموت را به طور کامل پاکسازی کرده و این شهر در حال حاضر تحت سیطره نیروهای روسی قرار دارد. 
بر اساس گزارش منابع روسیه، آزادسازی این شهر فرصت‌های بزرگی را در برابر نیروهای روسیه ایجاد کرده و مسیبر انتقال نیرو و تسلیحات به نیروهای ارتش اوکراین را قطع کرده و همچنین زمینه را برای توسعه پیشروی و حمله در جبهه‌های مهم دیگر را برای نیروهای روسی فراهم می‌کند. 
 
 
 
انتشار خبرها درباره وضعیت میدانی درگیری‌های نظامی روسیه و اوکراین به ویژه در باخموت در شرایطی انجام می‌گیرد که نبرد شدید برای کنترل این شهر راهبردی ماه‌ها است که ادامه دارد.
نیروهای نظامی روسیه ماه گذشته توانستند شهر «سولیدار» واقع در نزدیکی باخموت را به کنترل خودشان در بیاورند.
  short_url/vdcipwazvt1azp2.cbct.html
bayanema.ir/vdcipwazvt1azp2.cbct.html
مطالب مرتبط
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین