یک کارشناس مسائل اقتصادی با بیان اینکه تنها راهکار حل رکود تورمی، تقویت سرمایهگذاریهای مولد است، گفت: بانکهای هیچ کشور نرخ بهره ۲۰ درصدی ندارند و این اقدام، بدترین خود تحریمی برای سرمایهگذاری در تولیدی است.
به گزارش بیان ما؛ مجید گودرزی، کارشناس حوزه مسکن درباره مشکلات اقتصادی و بازار مسکن اظهار کرد: ما داریم هزینه فروپاشی اقتصادمان را با سرمایهگذاری غلط، خودمان میپردازیم. بانکداری ما اسلامی نیست/ بدترین خود تحریمی در کشور
وی با اشاره به مشکلات بانکداری در کشور و اعطاء وامهای ساختوساز، گفت: بانکداری ما فقط نام اسلامی را به دنبال میکشد و این نارواترین نسبت به اسلام است؛ این نوع نامگذاری برای بانکداری کنونی کشور بدترین ظلمی بود که به اسلام و کشور شد.
این کارشناس اقتصادی با اشاره به نحوه عملکرد سایر کشورها در حوزه بانکی، گفت: بانکهای هیچ کشور سود ۲۰ درصدی نمیگیرند؛ نرخ بهره ۲۲ درصدی و بیشتر، بدترین خود تحریمی برای سرمایهگذاری در صنایع تولیدی است و دولت باید در این روند تجدیدنظر کند.
بورس تنها راه نجات کشور بود
گودرزی با اشاره به مشکلات به وجود آمده در بورس بیان کرد: خدا از کسانی که اعتماد مردم به بورس را از بین بردند و به مردم ظلم کردند، نخواهد گذشت؛ بورس تنها راه نجات کشور بود و این بدترین خیانت اقتصادی دولتمردان تدبیر و امیدی به کشور بوده است.
وی گفت: تنها راهکار حل رکود تورمی که سالهاست به بدترین بیماری اقتصاد ایران تبدیل شده، تقویت سرمایهگذاریهای مولد است که در همه حوزهها بهخصوص در بازار تولید و توزیع مسکن باید مدنظر قرار بگیرد.
این کارشناس اقتصادی ادامه داد: مردم نباید به سمت سودهای سمی بروند. هرچند این سودها جذابتر و بیشتر باشند. مردم باید بدانند که حتی بیتکوین که سود ۳۳۲ درصدی در سال را دارد، ارزش افزوده آن برای کشور صفر مطلق است و نباید سرمایههای خود را در این زمینه استفاده کنند، زیرا اینگونه سرمایهگذاریها هیچ سودی را برای صنایع داخلی نداشته و نخواهد داشت.
اجرای یک رویه غلط در کشور
گودرزی با اشاره به اینکه کسانی که گفتند ارز دیجیتال وسیله دورزدن تحریمهاست دروغ گفتند، ادامه داد: ارزهای دیجیتال وسیله خروج بیسروصدای میلیاردها دلار سرمایههای کلان از کشور بود و اگر مردم ایران برای نجات اقتصاد از سرمایهگذاریهایی که ارزش افزوده بسیار پایین دارند، اجتناب کنند و سرمایههای خود را در راه تولید به کار بگیرند، در بلندمدت مشکلات اقتصادی کاسته خواهد شد و سود این سرمایهگذاریها به کشور باز خواهد گشت.
وی با اشاره به اینکه سرمایهگذاری در پول به هر شکلی چه سنتی و چه دیجیتال، اشتباه است، گفت: در کشور ما در یکرویه غلط وجود دارد که از سرمایههای مولد مالیات میگیریم، درحالیکه پول معاف از مالیات است. این دقیقاً باید برعکس باشد و دولت دیریازود باید به این نتیجه برسد که اقتصاد دستوری پاسخ مناسب سرمایهداری بیرحم و فاقد اخلاق است و از این رویه باید دوری کرد. short_url/vdcivwav.t1a332bcct.html